Uth stelt fans gerust na horrorbotsing: "Het gaat goed met mij"

13 december 2020, 20:22

Mark Uth heeft zondagavond de supporters van Schalke 04 gerustgesteld vanuit het ziekenhuis. De spits viel op bezoek bij FC Augsburg uit met een op het eerste gezicht zware blessure. Via Instagram meldt de Duitser echter dat de schade gelukkig mee lijkt te vallen.

"Goedenavond, allemaal. Het gaat goed met mij. Waarschijnlijk mag ik het ziekenhuis morgen al verlaten. Bedankt voor de talrijke beterschapswensen", aldus Uth. De aanvaller moest het treffen met Augsburg zondagmiddag al na tien minuten staken na een vreselijke botsing. Na een luchtduel met tegenstander Felix Uduokhai verloor Uth zelfs het bewustzijn. De 29-jarige spits werd daarna minutenlang behandeld en verliet uiteindelijk per brancard het veld.

Uth is in Nederland vooral bekend vanwege zijn tijd bij sc Heerenveen en Heracles Almelo. De afgelopen seizoenen verdedigde hij ook de clubkleuren van Hoffenheim en FC Köln. Sinds de zomer van 2018 staat de linkspoot onder contract bij Schalke. Dit seizoen zit hij met zijn werkgever sowieso al in de hoek waar de klappen vallen. Bij Augsburg werd er nog wel een puntje (2-2) gepakt, maar na elf speelrondes is Schalke met vier punten nog altijd de hekkensluiter van de Bundesliga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen