Ronaldo bezorgt Juve zege en staat op gelijke hoogte met Zlatan

13 december 2020, 20:05

Juventus heeft zondagavond uitstekende zaken gedaan in de Serie A door Genoa te verslaan. De 1-3 zege kwam moeizaam tot stand. Pas in de slotfase trok de Oude Dame de wedstrijd naar zich toe. Met twee rake strafschoppen besliste Cristiano Ronaldo de wedstrijd in het voordeel van Juventus.

De wedstrijd was nog maar anderhalve minuut oud toen Juventus op voorsprong leek te komen. Adrien Rabiot opende de score, maar zijn goal werd vanwege hands afgekeurd. Dichter in de buurt van de 0-1 kwam Juventus in de eerste helft niet. De regerend kampioen van Italië had weliswaar het betere van het spel, maar werd zelden écht gevaarlijk.

Het duurde tot een uur voordat de 0-1 op het scorebord verscheen. Met zijn eerste doelpunt van het seizoen opende Paulo Dybala de score. Lang kon Juventus, met Matthijs de Ligt weer in het hart van de verdediging, niet genieten van de voorsprong. Stefano Sturaro volleerde bij de tweede paal de gelijkmaker tegen de touwen.

Juventus raakte niet in paniek en trok in de slotfase de wedstrijd naar zich toe. Tien minuten voor tijd kregen de bezoekers een strafschop na een overtreding op Juan Cuadrado. Ronaldo ging achter de bal staan en schoot raak. Dat deed hij ook toen hij vlak voor tijd nogmaals mocht aanleggen. Door zijn goals voert Ronaldo samen met Zlatan Ibrahimovic met tien goals de topscorerslijst aan in de Serie A.

Juventus stijgt door de zege naar de vierde plaats. AC Milan, dat later op de avond nog in actie komt, voert de lijst aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen