Advocaat botst met verslaggever: "Wat wil je nou eigenlijk?"

13 december 2020, 18:01

Zonder sprankelend te spelen boekte Feyenoord zondag op bezoek bij VVV-Venlo een 0-3 zege. Geconfronteerd met de constatering dat de Rotterdammers niet in beste doen zijn, reageerde trainer Dick Advocaat na afloop van de wedstrijd in De Koel verbaasd en enigszins geïrriteerd.

"Ik weet niet hoe jullie de wedstrijd kijken, hoor, maar als je uit met 3-0 wint, heb je het gewoon goed gedaan", reageerde Advocaat toen een verslaggever van de NOS een opmerking maakte over de vorm waarin Feyenoord verkeert. "Dan kan je wel van alles erbij gaan halen, van 'geen topniveau' en dit en dat. Maar dit is een prima uitslag, we hebben goed gespeeld en voor de rest gaan we verder."

Voor Advocaat was de maat vol toen hij werd geconfronteerd met het feit dat het alweer een tijdje geleden was dat zijn ploeg een velddoelpunt had gemaakt. "Daar heeft ook iedereen het over. Maar we staan gewoon tweede qua doelpunten, hoor, in de eredivisie. Dus ik weet niet hoe jullie kijken…"

Steven Berghuis maakte in De Koel zijn eerste veldgoal in negen duels. "Daar gaat het toch helemaal niet om? Het gaat erom hoeveel goals wij maken. Iedereen loopt daarover te zeuren, maar na Ajax hebben we de meeste goals gemaakt. Voor mij is het geen issue, als we maar winnen. (…) Wat wil je nou eigenlijk? Wat wil je nou eigenlijk horen dat ik zeg? Hoe ik daarnaar kijk? Ik kijk er heel positief naar."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen