Sociedad verspeelt punten tegen Eibar, maar is wel koploper

13 december 2020, 16:17

Real Sociedad heeft in eigen huis niet kunnen winnen van Eibar. Het werd 1-1. Dat resultaat zal als een nederlaag voelen, ondanks dat de Basken de koppositie weer overnemen van Atletico Madrid. Sociedad heeft immers twee duels meer gespeeld. Met een invalbeurt keerde de van een blessure herstelde David Silva wel terug.

Sociedad perste er afgelopen donderdag in de slotminuut een punt uit bij Napoli, waardoor het ten koste van AZ overwinterde in de Champions League. Dat kostte ongetwijfeld de nodige moeite, want tegen Eibar verliep het stroef voor de huidige verrassing van Spanje. Na een goede competitiestart is het sowieso minder geworden bij Sociedad, dat de laatste zes (!) officiële duels allemaal gelijkspeelde.

Tegen Eibar kwam het wel op voorsprong via een doelpunt van Ander Barrenetxea, die op de rechterflank speelde. Smaakmaker Mikel Oyarzabal ontbrak nog altijd en dat doet zich voelen bij Sociedad. Het kon na die openingstreffer niet doordrukken en zag Eibar, nummer zeven in La Liga, langszij komen in de tweede helft. Sergi Enrich maakte de gelijkmaker. Silva viel kort daarna in, maar kon Sociedad de zege niet meer bezorgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen