Veerman: "Weet niet wat ik in mijn schoenen had zitten"

13 december 2020, 15:30

Met een knap behaald punt bij Vitesse (1-1) kon sc Heerenveen content zijn, maar Joey Veerman hield een gemengd gevoel over aan het treffen in Arnhem. Zo was hij over zijn eigen spel niet tevreden en zag hij in de eerste helft een slecht sc Heerenveen.

Na een 1-0 achterstand bij rust herpakten de Friezen zich en maakte Sherel Floranus de gelijkmaker namens sc Heerenveen. Daarna kreeg de ploeg van Johnny Jansen zelfs kansen op meer, maar het bleef bij een punt. "Ik denk dat wij in de eerste helft niet gevoetbald hebben", zei Veerman bij FOX Sports. "De tweede helft kwamen er voetballend beter uit, omdat we man op man gingen spelen. Dat hadden we al voor rust moeten doen, want ik had het gevoel dat we de wedstrijd naar ons toe konden trekken."

Veerman baalde wel van zijn eigen spel. De regisseur van Heerenveen kon zijn stempel niet op de wedstrijd drukken. "Ik weet niet wat ik in mijn schoenen had zitten, in ieder geval niet mijn voeten. Bij ons was de energie wat minder." Daar had de middenvelder wel een antwoord op, zei hij met een glimlach. "Er is in dit stadion (GelreDome, red.) minder zuurstof. En ik heb ook een paar dagen niet getraind. Ik heb in ieder geval goede excuses, haha."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen