Inter komt dankzij Barella goed weg bij Cagliari

13 december 2020, 14:46   Bijgewerkt: 13 december 2020, 15:11

Internazionale heeft bij Cagliari ternauwernood een zege geboekt. In het laatste kwartier draaide de nummer twee van de Serie A een achterstand om in een zege: 1-3. Nicolò Barella was met een doelpunt en een assist belangrijk voor de ploeg van Antonio Conte, waar Stefan de Vrij een basisplaats had. 

Met de uitschakeling in de Champions League afgelopen week kreeg Inter een flinke dreun te verwerken. Door het doelpuntloze gelijkspel tegen Shakhtar hield het zelfs geen Europa League-ticket over en dus was het afwachten hoe het zou reageren op bezoek bij Cagliari. Feit was dat het voor Inter zeer stroef liep en het vlak voor de rust zelfs op achterstand kwam door een treffer van Riccardo Sottil. Hij schoot in twee instanties binnen en liet Samir Handanovic kansloos. 

Christian Eriksen had voor het eerst sinds oktober weer eens een basisplaats bij Inter, maar kon niet imponeren. De Deen werd bij een 1-0 achterstand gewisseld voor Stefano Sensi. Nadat smaakmaker Lautaro Martinez zo'n twintig minuten voor tijd binnen de lijnen kwam, werd Inter dreigender. Dat leidde na 77 minuten tot de 1-1 van Barella, die heerlijk raak knalde. Nog geen tien minuten later had Barella, international van Italië, ook een assist in huis bij de 1-2. Verdediger Danilo D'Ambrosio kopte binnen bij de tweede paal. In de slotfase zette Cagliari alles op alles voor de gelijkmaker, toen goalie Cragno ook mee naar voren ging. Dat leidde indirect de 1-3 van Lukaku in, want uit een corner snelde de Belg naar het doel en schoof hij de laatste treffer van de middag in het lege doel. Inter klimt door de zege weer naar de tweede plaats. Later vandaag komt koploper AC Milan nog in actie, zij spelen om 20.45 uur tegen Parma. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen