Jonker grapt: "Nummer 9 ligt klaar voor Huntelaar"

13 december 2020, 10:08

Telstar-trainer Andries Jonker heeft met een grap gereageerd op het nieuws over Klaas-Jan Huntelaar, die zaterdagavond na de wedstrijd tegen PEC Zwolle (4-0) bekendmaakte te stoppen na dit seizoen. Hij houdt daarbij nog wel een kleine slag om de arm voor clubs waar hij eerder heeft gespeeld.

Daar zit Telstar niet tussen, maar Jonker reageerde met een knipoog op de beslissing van Huntelaar. Eerder werd al eens geprobeerd om Rafael van der Vaart naar IJmuiden te halen. "Het rugnummer 9 ligt al klaar voor Huntelaar", lachte Jonker bij de liveshow van Voetbal International.

Jonker zag Huntelaar zeventien jaar geleden voor het eerst spelen, toen hij op huurbasis uitkwam voor AGOVV Apeldoorn. Daar kroonde Huntelaar zich tot topscorer van de Eerste Divisie, met 26 goals. Daarna verkaste hij naar sc Heerenveen. "Toen dacht ik al: 'wat is dat voor mannetje?' Met de cursisten gingen we samen met Fred Rutten naar Apeldoorn. Hij was er van overtuigd dat Klaas-Jan een potentiele topper zou zijn. Nou, hij heeft gelijk gehad."

Lees ook: Huntelaar kondigt einde loopbaan aan: "Ik ga stoppen"

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen