Arthur looft Ronaldo: "Hij traint om twee uur 's nachts"

13 december 2020, 09:47

Arthur Melo trok afgelopen zomer van FC Barcelona naar Juventus na een ruildeal met Miralem Pjanic. In Italië geniet de middenvelder van de samenwerking met Cristiano Ronaldo. Arthur verbaast zich daarbij regelmatig over de discipline van de Portugees, die volgens hem zelf in de nacht traint, na een wedstrijd.

Arthur is één van de weinige spelers die samenspeelde met grootheden als Lionel Messi, Neymar en Ronaldo. De Braziliaanse middenvelder ziet overeenkomsten tussen de drie spelers, vertelt hij bij Marca. "Ze hebben alle drie een ongelooflijke winnaarsmentaliteit", ziet Arthur. "ze stellen een doel voor zichzelf en halen vervolgens alles uit de kast om dat te bereiken. Ze willen altijd meer. Dat maakt een grote indruk op mij."

Voor Arthur springt Ronaldo er daarbij wel uit. "Natuurlijk kreeg ik al eens wat mee over hem, maar het is indrukwekkend als je het van dichtbij ziet. Soms komen we om twee uur 's nachts terug van een wedstrijd en dan gaat hij nog trainen. Dan maak ik er grappen over en dan zeg ik dat hij niet goed bij zijn hoofd is. Maar hij heeft vijf keer de Ballon d'Or gewonnen. Wat moet je dan zeggen. Hij heeft een ijzersterke mentaliteit."

Niet alleen binnen de lijnen, maar ook daarbuiten looft Arthur de vedette. Beide spelers spreken Portugees, wat het volgens Arthur makkelijk maakt. "Vanaf het moment dat ik bij Juventus kwam, heeft hij mij geholpen. Hij geeft zelfs aan wat ik moet eten. Ik heb heel veel geluk gehad met Cristiano en de rest van de spelers hier. Het zijn goede personen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen