Ajax-pechvogel Kudus kan rentree mogelijk in 2020 nog maken

12 december 2020, 23:33

De rentree van Ajax-middenvelder Mohammed Kudus (20) nadert met rasse schreden. De zomeraanwinst van de Amsterdammers liep in de eerste Champions League-wedstrijd tegen Liverpool een meniscusblessure op, maar Ajax-trainer Erik ten Hag verwacht zijn pupil nog dit kalenderjaar terug. In dat scenario zou hij tegen FC Utrecht, ADO Den Haag of Willem II dus minuten moeten maken.

Dat vertelde de Ajax-coach tijdens de persconferentie na het met 4-0 gewonnen duel met PEC Zwolle. "Kudus zit in zijn laatste fase van zijn revalidatie. De kans bestaat dat hij snel in actie komt. Daar werken we in elk geval wel met hem naartoe", zei de oefenmeester, geciteerd door het Algemeen Dagblad, over Kudus. Daarnaast verwachtte de coach enkele spelers die zaterdagavond ontbraken weer terug voor het duel met FC Utrecht in de KNVB Beker. 

Kudus maakte in zijn eerste wedstrijden veel indruk bij de Amsterdammers. In de vier duels die hij speelde, maakte hij één doelpunt en gaf hij drie assists. De diepgang van de van FC Nordsjaelland overgekomen speler werd geloofd door Ten Hag, die hem de laatste tijd dan ook zeker heeft gemist. Afwisselend Davy Klaassen, Zakaria Labyad en Quincy Promes hebben zijn plek ingevuld de laatste maanden.

Lees ook: Ten Hag blij met energie Ajax en looft stoppende Huntelaar

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen