Van Polen vreesde voor monsterverlies: "Zat aan VVV te denken"

12 december 2020, 22:37

Bram van Polen zag vanaf de bank dat PEC Zwolle eigenlijk na tien minuten al klaar was in de Johan Cruijff Arena. Ajax schoot uit de startblokken en was in de openingsfase direct tweemaal trefzeker. In dat tempo waren de Amsterdammers hard op weg naar een recordzege, maar uiteindelijk hield PEC de schade beperkt: 4-0.

Van Polen kwam na rust binnen de lijnen en hielp PEC uiteindelijk de deuren gesloten te houden. De rechtsback bekende na afloop tegen FOX Sports dat zijn gedachten op de reservebank afdwaalden naar Venlo. "Twee goals in tien minuten, ik zat wel even te denken aan VVV", doelde Van Polen op de 0-13 zege van Ajax op bezoek in Limburg. "Na tien minuten wisten we hoe ze reageerden op de uitschakeling in de Champions League."

Ondanks dat ook de 3-0 snel viel, werd PEC uiteindelijk gespaard. "Daarna werd het vooral een beetje tegenhouden", aldus Van Polen. "Ik wil niet met 7-0 verliezen. De tweede helft hebben we het qua doelpunten tegen een beetje beter gedaan dan de eerste." Ajax bleef door de zege koploper in de Eredivisie en was dit seizoen al goed voor 47 doelpunten. De Amsterdammers scoren daarmee gemiddeld bijna vier keer per duel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen