Lukkien niet blij ondanks punt: "Sta hier met waardeloos gevoel"

12 december 2020, 21:46

FC Emmen-trainer Dick Lukkien kon niet genieten van de remise van zijn ploeg tegen ADO Den Haag (1-1). Hoewel het eindelijk weer eens een positief resultaat is, vond de oefenmeester dan zijn elftal meer had verdiend. "Ik sta hier met een waardeloos gevoel. De uitslag doet geen recht aan de verhoudingen op het veld", baalde hij.

Dat vertelde hij tegenover FOX Sports over het gelijkspel, dat ook nog eens laat tot stand kwam. "We zitten in een fase dat écht alles tegenzit, dus dan denk je ook nog even: 'we zullen deze wedstrijd toch niet verliezen?'", zei Lukkien. "Maar uit een geweldige aanval maken we gelijk, gelukkig. Als ik de hele wedstrijd bekijk, baal ik ontzettend dat we onszelf niet belonen. Het is doodzonde dat we pas zo laat gelijkmaken en dat we gelijkspelen."

Ook werd Lukkien gevraagd naar de actie van de supporters van FC Emmen, die met vuurwerk buiten het stadion hun ploeg een hart onder de riem staken. Door alle rookontwikkelingen moest de wedstrijd echter wel worden stilgelegd. "De mensen leven mee, het tekent hun liefde voor de club", wilde Lukkien er geen kwaad woord over kwijt. "Het is jammer dat we de wedstrijd moesten onderbreken, maar voor mij was het ook wel handig om even een en ander met de spelers door te nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen