Handelsmerk Bruijn leidt zege NEC op De Krommedijk in

12 december 2020, 15:54

NEC heeft zaterdagmiddag drie punten bijgeschreven in de Eerste Divisie. Een bliksemstart hielp de club uit Nijmegen in het zadel. Met een rake vrije trap leidde Jordy Bruijn de 1-2 overwinning in.

Binnen vier minuten stond de 0-1 op het scorebord. Vanaf een meter of twintig knalde Bruijn een vrije trap tegen de touwen. Het was alweer zijn derde rake vrije trap in een week tijd. Afgelopen zondag tegen FC Den Bosch (2-2) was de middenvelder ook al twee keer trefzeker uit een standaardsituatie.

Het duurde niet lang voordat NEC weer toesloeg. Twee minuten na het openingsdoelpunt van Bruijn verdubbelde Rangelo Janga de marge. Via de onderkant van de lat maakte hij zijn vijfde doelpunt van het seizoen. FC Dordrecht, waar Jan Zoutman langs de zijlijn debuteerde als hoofdtrainer, kreeg via Kevin Janssen (paal) en Gianni dos Santos (naast) aardige mogelijkheden op de aansluitingstreffer, maar pas in blessuretijd viel de 1-2. Het doelpunt viel te laat om NEC echt nog in verlegenheid te brengen.

Door de zege op De Krommedijk verlengt NEC de ongeslagen reeks in de Eerste Divisie naar elf wedstrijden. De Nijmegenaren komen op 31 punten en stijgen naar de vierde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen