Almere winnaar van de avond na averij NAC én De Graafschap

11 december 2020, 22:58   Bijgewerkt: 11 december 2020, 23:07

Almere City heeft uitstekende zaken gedaan in de Eerste Divisie. De ploeg van Ole Tobiasen boekte een zwaarbevochten 2-3 zege op bezoek bij Telstar en profiteerden daarmee optimaal van het puntverlies van de concurrentie. Zowel De Graafschap als NAC Breda bleef namelijk steken op een gelijkspel. 

Door de zege bezet Almere de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie, met een voorsprong van twee punten op De Graafschap en zelfs acht op NAC. De zege in Velsen-Zuid kwam moeilijk tot stand. Dankzij treffers van Thomas Verheydt, Xiam Emmers en Ilias Alhaft stond het al na tien minuten met 0-3 voor, maar Telstar besloot zich niet neer te leggen bij een nederlaag. Glynor Plet en Ilias Bronkhorst brachten de thuisploeg volledig terug in de wedstrijd, maar het bleek niet genoeg voor een memorabele remontada. Telstar-doelman Jasper Schendelaar was nog het dichtst bij de gelijkmaker: in blessuretijd raakte hij de paal.

De Graafschap - Jong Ajax: 2-2

De Graafschap kwam in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Jong Ajax, nadat het door een rode kaart voor Danny Verbeek ruim een uur met tien man moest spelen. Vlak voordat Verbeek werd weggestuurd, stond de ploeg van Mike Snoei op voorsprong dankzij een eigen treffer van Terrence Douglas en een goal van topscorer Ralf Seuntjens. Sontje Hansen bracht zijn ploeg echter na een krap uur spelen op gelijke hoogte, met een fraaie uithaal in de verre hoek. Koploper SC Cambuur kan het gat met voornaamste concurrent De Graafschap dit weekend uitbreiden naar acht punten.

Go Ahead Eagles - NAC Breda: 0-0

In moordend tempo reeg NAC Breda in de eerste weken van het nieuwe seizoen de zeges aaneen, maar de ploeg van Maurice Steijn heeft de laatste tijd de smaak minder te pakken. Ook tegen Go Ahead Eagles wisten de Bredanaars niet te winnen. In de Adelaarshorst kwamen Go Ahead en NAC uiteindelijk niet tot scoren. NAC staat op de vijfde plaats, terwijl Go Ahead Eagles naar de zevende plek steeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen