Van den Brom incasseert eerste verlies bij Genk

11 december 2020, 22:44

John van den Brom is niet langer ongeslagen als coach van KRC Genk. De oefenmeester, die begin november de verrassende overstap maakte van FC Utrecht naar België, ging uitgerekend tegen zijn oude werkgever onderuit. RSC Anderlecht was in eigen huis met 1-0 te sterk, waardoor het een flinke tik aan Van den Brom en consorten uitdeelde.

De resultaten logen er onder het bewind van Van den Brom niet onder. Een 4-1 zege op Excelsior Moeskroen, een 1-5 overwinning op Cercle Brugge en een 4-2 winstpartij op FC Antwerp. Het had de Belgische koppositie tot gevolg. Na het debacle bij Anderlecht kan Van den Brom die koppositie dit weekend verliezen, als Club Brugge wint. Eenbenutte strafschop van Lukas Nmeha deed Genk uiteindelijk de das om.

Van den Brom beleefde zijn grootste successen als coach bij Anderlecht, de club die hij in 2013 landskampioen maakte en uiteindelijk twee keer naar de Belgische Supercub leidde. Van den Brom stond verder aan het roer bij AGOVV, ADO Den Haag, Vitesse, AZ en dus FC Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen