Boateng oppert idee: "Messi moet naar Napoli voor Maradona"

11 december 2020, 23:22

Kevin-Prince Boateng heeft de geruchtenstorm over de toekomst van Lionel Messi een nieuwe dimensie gegeven. De middenvelder van Monza, die in het verleden nog een seizoen samenspeelde met Messi bij FC Barcelona, wijst de geschikte ploeg aan voor de Argentijn.

De beste speler die ooit bij Napoli speelde, luisterde naar de naam Diego Armando Maradona. Tussen 1984 en 1991 hielp hij de club uit Napels uitgroeien tot een van de beste clubs ter wereld. Om de aan een hartstilstand overleden Maradona te eren, opperde Boateng een idee. "Hij moet naar Napoli gaan om hem te eren", zei Boateng in gesprek met ESPN.

"Ik hoor vaak de vergelijking tussen Messi en Maradona. Het zou toch mooi zijn als hij de voorzitter van Napoli belt en zegt dat hij naar de club komt?" Messi kan dan mogelijk niet met zijn geliefde nummer tien spelen, omdat Napoli overweegt het nummer niet meer te gevruiken. "Messi moet niet aan geld denken, maar vooral handelen uit het hart. Als hij de titel pakt met Napoli, schrijft hij een prachtig verhaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen