Advocaat tackelt geruchten: "Ik ga niet weg bij deze club"

11 december 2020, 20:59

Dick Advocaat hoopt dat Feyenoord de rug weet te rechten dit weekend, als zijn ploeg op bezoek gaat bij VVV-Venlo. De Rotterdammers gingen donderdagavond pijnlijk onderuit bij Wolfsberger AC, waardoor Europese uitschakeling een feit was. De 73-jarige oefenmeester hoopt snel door te schakelen.

De nederlaag in Oostenrijk hakte er volgens Advocaat flink in. "De uitschakeling en manier waarop was een enorme teleurstelling'', vertelt Advocaat aan het Algemeen Dagblad. "Maar we moeten verder. De jongens willen echt wel, ik ben ook niet somber of zonder energie. We moeten het zondag in Venlo laten zien.''

Advocaat is, in tegenstelling tot enkele geruchten, nog altijd gebrand om door te gaan bij Feyenoord. "Ik ga helemaal niet eerder weg bij deze club, daar help ik niemand mee toch?" Hij denkt daarnaast dat hij zijn ploeg weer op de rit kan krijgen. "Dat vertrouwen heb ik wel, als dat niet zo was, zou ik stoppen. Zo eerlijk moet je zijn." Advocaat kan zondag zijn ongeslagen status verdedigen in Venlo. Vorig seizoen begin de succescoach zijn avontuur uitgerekend met een uitduel bij VVV. Die wedstrijd werd met 0-3 gewonnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen