Lampard bevestigt lange absentie Ziyech

11 december 2020, 19:11

Frank Lampard kan de komende weken definitief geen beroep doen op Hakim Ziyech. De Engelse oefenmeester van Chelsea bevestigde vrijdag op de persconferentie dat hij zijn spelmaker door een blessure voorlopig moet missen. Ziyech ontbrak afgelopen dinsdag ook al in het Champions League-duel met FK Krasnodar, nadat hij met hamstringklachten kampte.

In aanloop naar het duel met Everton gaf Lampard aan voorlopig zonder Ziyech te moeten. "Het is niet beter geworden dan het midweeks was, Ziyech en Callum Hudson-Odoi liggen er een paar weken uit", vertelde Lampard. Ziyech raakte in de voorbereiding van het seizoen ook al geblesseerd, waardoor hij de eerste weken van de competitie aan zich voorbij moest laten gaan.

Na zijn terugkeer van een kuitblessure leek Ziyech de laatste weken steeds meer op stoom te komen. De Marokkaanse linkspoot nam zijn ploeg geregeld bij de hand, met de derde plaats in de Premier League tot gevolg. Het ontbreken van Ziyech zal voor Lampard in de bomvolle decembermaand dan ook zeker als een flinke domper voelen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen