Oranje zit in het hoofd van Martins Indi: "Alles ligt nog open"

11 december 2020, 14:35

Het EK van volgend jaar speelde een rol in de keuze van Bruno Martins Indi om afgelopen zomer voor AZ te tekenen. In Alkmaar hoopt de 28-jarige verdediger weer in beeld te komen bij het Nederlands elftal. Zijn laatste interland dateert van 4 juni 2017, toen Oranje het in een vriendschappelijk duel opnam tegen Ivoorkust.

"Ik ben nooit gestopt met dromen over Oranje. Alles ligt nog open", vertelt de centrumverdediger in een interview met RTV Rijnmond. "Ik wil AZ zo goed mogelijk vertegenwoordigen, zodat we week voor week punten halen. En als er een mogelijkheid is dat ik een optie ben bij het Nederlands Elftal, dan mag dat van mij uitkomen."

Hoewel het alweer een tijdje geleden is dat Martins Indi voor het laatst voor Oranje uitkwam, heeft hij toch 34 interlands achter zijn naam staan. Onder Louis van Gaal kende hij zijn beste tijd in het Nederlands elftal. "Het WK 2014 is het hoogtepunt geweest. Vooral het traject ernaar toe. Dat we de derde plek behaalden, dat was uniek. Vooral omdat iedereen zo sceptisch was."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen