Rashford ziet zichzelf nooit vertrekken bij United

11 december 2020, 14:24

Dat clubliefde in het moderne voetbal nog altijd bestaat, bewijst Marcus Rashford. De 23-jarige aanvaller blinkt uit in het shirt van Manchester United en heeft aangegeven dat shirt nooit te willen verruilen. "De band die ik heb met United is veel groter dan de laatste vijf jaar. Het zal altijd grootser zijn dan mijn eigenlijke voetballoopbaan.

Om ooit bij de club te vertrekken, komt dan ook niet in zijn hoofd op. "Ik kijk nooit verder dan Manchester United", vertelde Rashford nadat hij bij de Sport voor Social Change Awards een onderscheiding kreeg voor zijn strijd tegen kinderarmoede in Engeland. Sky Sports citeerde: "Als kind heb ik al nooit verder gekeken. Het zou niet goed voelen om een shirt van een andere club aan te trekken."

"Al het moois dat dit jaar is gebeurd, komt omdat Manchester United mij als kind de kans heeft gegeven", ging Rashford verder. "Ik herinner me niet alleen de laatste vijf jaar, ik heb het over de keren dat ik naar de training moest, niemand van mijn familie kon rijden, en de club mensen stuurde om mij op te halen en weer thuis te brengen."

"Manchester United is de reden dat ik voetballer ben geworden", zei Rashford tot slot. "Ze hebben me de kans gegeven om mezelf te vinden en te ontdekken dat ik getalenteerd was in voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen