Linssen: "Voor de wedstrijd droop de intentie eraf"

Linssen: "Voor de wedstrijd droop de intentie eraf"

11 december 2020 – In Rotterdam-Zuid hangt de vlag er momenteel niet goed bij. In de Eredivisie werd al enkele keren teleurstellend gelijkgespeeld en na donderdagavond zit het Europese seizoen van Feyenoord er al voor de winter op. Bryan Linssen baalt van het resultaat en het spel van de Rotterdammers en hoopt zondagmiddag op beterschap tegen VVV-Venlo.

"Dit was gewoon niet waar je op gehoopt had", blikte Linssen terug op de wedstrijd tegen Wolfsberger AC (1-0 nederlaag) op de clubkanalen van Feyenoord. "Voor de wedstrijd, de dagen ervoor, droop de intentie en de wil ervanaf. We wilden zo graag. Ook in de kleedkamer voor de wedstrijd, het was gewoon een en al positiviteit. We wilden echt gaan knallen, alleen het is er niet uitgekomen. Je zag het na de wedstrijd: de een is boos, de ander teleurgesteld. Het is echt rot op dit moment."

"Het kwam er niet uit", zag de linksbuiten. "We kwamen overal te laat en kwamen niet in de duel, waar hun daar wel kwamen. Dit was wel het spelletje dat zij graag wilden spelen en goed kunnen spelen. Wij wat minder." Feyenoord speelde in Oostenrijk op een belabberd slecht veld en miste bovendien nog altijd veel spelers, maar van excuses wil Linssen niks weten. "Je mag geen excuses gaan zoeken als je zo gespeeld hebt. Ik ga geen dingen aanhalen waar het door kon komen. Dit hebben we gewoon aan onszelf te wijten, want je mag als Feyenoord echt geen twee wedstrijden van Wolfsberger AC verliezen."

Linssen hoopt dat de ploeg zich voor het Eredivisieduel tegen VVV van aanstaande zondag (14.30 uur) weer weet op te richten. "Het is nu echt zaak dat we de koppen bij elkaar gaan steken en er echt vol voor gaan. Op naar zondag en de komende weken, want er komen nog een paar moeilijke wedstrijden aan. Dan moeten we er staan, zo simpel is dat. Dat is ook voetbal en dat is het mooie, dat je vandaag even in de put zit, maar vanaf morgen gaat het vizier weer richting VVV. Als je dan goede resultaten haalt, is iedereen weer wat positiever."

gerelateerd