Blessure voor 'pechvogel' Timber; Koeman denkt aan Martínez

Blessure voor 'pechvogel' Timber; Koeman denkt aan Martínez

11 december 2020 – Niemand bij Ajax beleefde woensdag een mooie avond, maar dat gold in het bijzonder voor Jurriën Timber. Zijn Champions League-debuut was er een om snel te vergeten. In de blessuretijd werd de negentienjarige verdediger ingebracht, maar vier minuten later viel hij ook weer geblesseerd uit.

Het lijkt er niet goed uit te zien voor het jonge talent. Zijn zaakwaarnemer Christopher Coffie en Timber zelf deelden donderdagavond een foto vanuit het ziekenhuis. 'Pechvogel', luidde het bijschrift. Ajax zelf heeft nog niks gecommuniceerd over de blessure van de verdediger.

'Koeman denkt aan Martínez'
Er gebeurt op dit moment veel bij FC Barcelona. Terwijl verschillende kandidaten een strijd voeren om het presidentschap bij de Catalanen, is de club ook op zoek naar goede versterkingen die met de beperkte financiële middelen van de club te halen zin. Spaanse media meldden eerder vandaag al dat Memphis Depay en Eric Garcia nog altijd bovenaan het lijstje staan.

Mocht het met Garcia echter niet tot een akkoord komen, dan zou Lisandro Martínez een van de beoogde back-ups zijn. Dat meldt althans het medium Sport. Trainer Ronald Koeman is gecharmeerd van de 22-jarige Argentijn en zou zijn naam bij de club hebben geopperd. Of het zo ver zal komen, is de vraag, want transferexpert Fabrizio Romano meldde eerder dat Barça al rond is met Garcia.

gerelateerd