Willems over aflopend contract: "Ik hoop naar Engeland te kunnen"

11 december 2020, 11:43   Bijgewerkt: 11 december 2020, 11:58

Het contract van Jetro Willems bij Eintracht Frankfurt loopt in de zomer van 2021 af. De linksback zou kunnen bijtekenen bij de Duitse club, maar ook het zoeken van een nieuwe club is een serieuze optie. In gesprek met Andy van der Meijde loopt hij een aantal potentiële nieuwe werkgevers langs.

Over Newcastle United lijkt Willems in het programma Andy Niet te Vermeijde het meest in enthousiast. "Qua history is het echt een mooie club. Het stadion, de Geordies (inwoners van Newcastle, red.), het accent. Ik hoop naar Engeland te kunnen. Dat ligt me ook. De sfeer in Engeland, je weet hoe het is, het is heerlijk als Nederlander om daar te spelen."

Ook een terugkeer naar Nederland sluit hij niet uit. "Ajax? Dat zou kunnen", reageerde hij toen de topclub geopperd werd. "Dan zou ik niet meer in Rotterdam kunnen wonen en niet meer bij mijn ouders thuis kunnen komen, maar het is wel een mooie club. Net als Feyenoord en PSV, dat zijn toch de mooiste clubs van Nederland." Afgelopen zomer hintte Willems al eens op een rentree bij de Eindhovense club, waar hij tussen 2011 en 2017 onder contract stond.

Voorlopig staat de 26-jarige Willems nog onder contract bij Eintracht Frankfurt. Door een blessure kwam hij daar dit seizoen nog niet in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen