Van den Brom voelt in België meer waardering dan in Nederland

11 december 2020, 10:27   Bijgewerkt: 11 december 2020, 10:37

Met de maximale negen punten uit zijn eerste drie wedstrijden kent John van den Brom een droomstart bij RC Genk. Zijn ploeg is daarmee nog altijd koploper in de Jupiler Pro League. Van den Brom zit goed op zijn plaats in België en waardeert het dat hij er anders behandeld wordt dan in Nederland.

"Ik vind het heel mooi dat ik in België word gewaardeerd om wie ik ben als mens", zei Van den Brom in een interview met de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Als je dan ziet hoe men in Nederland over mij praat... Dit is een verademing. Ik heb altijd tegen mijn vrouw gezegd dat ik ooit terug zou gaan naar België als het kon."

Eerder stond hij al aan het roer bij Anderlecht, tussen 2012 en 2014. Als trainer heeft hij zich sinds toen echter flink ontwikkelt, zo zegt hij zelf. "Als we slecht speelden, haalde ik gewoon twee of drie spelers eruit of gooide ik het systeem om. Ik geef nu meer rust en vertrouwen aan de groep. Ook omdat ik zelf rustiger ben geworden", aldus de 54-jarige oefenmeester.

Vanavond staat voor Van den Brom de eerste ontmoeting met zijn oude club Anderlecht op het programma. Om 20.45 uur trappen de ploegen af. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen