Advocaat verontwaardigd: "Feyenoord een topclub? Dat is Ajax"

10 december 2020, 21:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor Dick Advocaat is Feyenoord geen topclub. Dat zei de trainer van de Rotterdammers voorafgaand aan het duel met Wolfsberger AC. RTL 7 was benieuwd of Advocaat ook vond of Feyenoord als topclub niet mocht verliezen van de Oostenrijkers. Daarop reageerde hij verontwaardigd. "Feyenoord een topclub? Dat ben je als je spelers kan kopen die je graag wil hebben."

Advocaat haalde daarbij Ajax aan, die volgens hem wel aan de eis kan voldoen. Eerst moest de trainer echter wel even nadenken over zijn antwoord. "Ik weet niet wat ik hier op moet zeggen." Daarna gaf Advocaat dus alsnog zijn mening, waar hij in eerdere interviews al goudeerlijk was over wat hij van de huidige situatie vindt bij de Rotterdammers. Feyenoord kan momenteel zowel Ajax als PSV financieel niet bijbenen. 

Advocaat leek sowieso niet in een al te best humeur, want volgens de 73-jarige is doorgaan in de Europa League voor hem niet heel belangrijk. "Voor mij niet, nee. Voor de groep wel. Zodat ze verder kunnen. Gezien alle problemen die er bij ons zijn, hebben ze het uitstekend gedaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen