Dumfries blij na zege op 'perfecte avond' voor PSV

10 december 2020, 21:34

PSV-aanvoerder Denzel Dumfries was blij met de eerste plaats in de Europa Leage-poule. Volgens de rechtsachter hebben de Eindhovenaren hun plek op de rangijst in de poule uiteindelijk verdiend, al ging het in heel veel wedstrijden wel erg moeizaam. "Dit was al met al een perfecte avond, ja", glimlachte de captain.

Dat deed hij tegenover FOX Sports. "Al met al was de overwinning verdiend, al hadden we gretiger kunnen zijn voor het doel. We hebben een goede groespsfase gekend en ik ben blij dat we eerste zijn geëindigd", sprak Dumfries na de 4-0 zege op AC Omonia. "Het is nu zaak dat we de laatste vier wedstrijden alles geven en er het maximale uithalen. Of we vermoeid raken? Ja, op een gegeven moment ga je het wel voelen."

Dumfries kwam zelf met een rake strafschop ook nog op het scorebord. "De bal zat er aardig in, hé", zei de verdediger. "Ik ben vooral blij dat hij zat, het was gewoon goed ingeschoten. Maar het belangrijkste is dat we hebben gewonnen." Bij PSV werd dit seizoen al een paar keer een pingel gemist, maar of Dumfries nu bovenaan staat? Lachend: "Philipp (Max, red.) heeft ook nog niet gemist. Dat is wel een gesprekje waard."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen