Sociedad ternauwernood door, Granada wordt tweede

10 december 2020, 21:11   Bijgewerkt: 10 december 2020, 21:19

Real Sociedad is door het oog van de naald gekropen in Groep F. De Spanjaarden schoten in de blessuretijd de 1-1 tegen de touwen bij Napoli en gaan zo met de Italianen mee naar de volgende ronde. Willian José werd het goudhaantje voor Sociedad, dat de nodige sterkhouders miste.

Onder andere de geblesseerde David Silva als ook Mikel Oyarzabal ontbraken bij Sociedad, dat in dramatische vorm naar het nieuwe omgedoopte Stadio Diego Armando Maradona afreisde. De laatste vier duels werden immers niet gewonnen, al staat het in La Liga nog altijd verrassend tweede. Het kwam in Napoli dan ook achter door een heerlijk afstandsschot van Piotr Zielinski.

Lange tijd leek Sociedad dus uitgeschakeld, maar in de absolute slotminuut dwong het alsnog een plek in de volgende ronde af. Napoli is echter groepswinnaar, met elf punten uit zes duels. Door de remise werd AZ in Kroatië in de absolute slotfase nog uitgeschakeld

Granada verspeelt groepszege

Granada kon zich tegen PAOK verzekeren van de groepswinst, maar ondervond net als PSV hoe moeilijk het kan zijn in Griekenland. Ook zonder supporters. Granada bleef steken op 0-0 en gaat dus als nummer twee naar de volgende ronde. PAOK werd derde en is uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen