Linssen keert terug in Feyenoord-basis, Fer en Sinisterra op bank

Linssen keert terug in Feyenoord-basis, Fer en Sinisterra op bank

10 december 2020 – Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft Bryan Linssen terug in de basiself gezet voor de cruciale Europa League-wedstrijd op bezoek bij Wolfsberger AC. Samen met Nicolai Jørgensen en aanvoerder Steven Berghuis vormt hij donderdagavond de voorhoede. De in de wedstrijdselectie teruggekeerde Luis Sinisterra en Leroy Fer beginnen zoals verwacht op de bank.

Daardoor zijn er weinig verrassende namen in de opstelling van de ervaren coach, die op het middenveld kiest voor de standaard spelers, met Mark Diemers, Jens Toornstra en Orkun Kökcü. In de achterhoede vormen Tyrell Malacia en Lutsharel Geertruida de backs, waardoor Bart Nieuwkoop op de bank zit. Dat geldt ook voor onder anderen Luciano Narsingh, João Teixeira en Eric Bottetghin.

Lees ook: Sinisterra en Fer inzetbaar: "Geen risico's nemen"

In Oostenrijk móét er donderdagavond gewonnen worden door Feyenoord, omdat de Rotterdammers alleen dan overwinteren in de Europa League. Mede door liefst drie penalty's tegen ging Feyenoord in eigen huis met 1-4 onderuit tegen de Oostenrijkers, maar Dick Advocaat heeft in aanloop naar deze wedstrijd wel goed nieuws gekregen. Sinisterra, Linssen én Fer zijn teruggekeerd in de wedstrijdselectie. 

Opstelling Feyenoord: Marsman; Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia; Diemers, Toornstra, Kökcu; Berghuis, Jørgensen, Linssen

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021