Streuer rekent volledig op vertrek Drommel in de zomer

10 december 2020, 16:30

FC Twente rekent op een vertrek van Joël Drommel in de komende transferzomer. De doelman maakt een uitstekend seizoen door, maar heeft een aflopende verbintenis in Enschede. Hoewel de Tukkers die met een eenzijdige optie kunnen verlengen en dat op korte termijn ook gaan doen, gaat technisch directeur Jan Streuer uit van een zomers vertrek.

Dat vertelt hij tegenover FOX Sports. "Joël heeft nog een optie en die gaan we lichten, dus dan ligt hij nog tot en met 2022 vast", reageert Streuer over de goalie. "Maar het is de bedoeling dat hij gaat vertrekken in de komende zomer. Hij wil zelf ook hogerop en dat is terecht. Hij is een van de beste keepers van Nederland. Of Ajax een goede optie? Iedereen wil naar een goede club en dat is Ajax. Maar dat hangt er ook vanaf of Andre Onana blijft."

Voor FC Twente zou een dergelijke fraaie transfer, met dito bedrag, ook welkom zijn. "Voor FC Twente zou het goed zijn als Drommel een mooie transfer maakt", doelde Streuer op de financiën. "Dus ik ga er vanuit dat hij gaat vertrekken aan het einde van dit seizoen. Op dit moment zijn er nog geen clubs die zich hebben gemeld, maar je hoort wel dat clubs geïnteresseerd zijn. De clubs komen zeker voor hem, dat gaat gebeuren."

Lees ook: Drommel: "Ik ben een stabiele keeper aan het worden"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen