Zidane: "Ik zal nooit de Sir Alex Ferguson van Real Madrid worden"

10 december 2020, 12:55   Bijgewerkt: 10 december 2020, 13:02

Het scheelde weinig of Real Madrid was voor de eerste keer in de clubhistorie uitgeschakeld in de groepsfase van de Champions League. De Madrilenen wendden woensdagavond uitschakeling af en pakten zelfs nog de groepswinst door Borussia Mönchengladbach te verslaan (2-0). Spaanse media claimden dat Zidane ontslagen zou worden als het was misgegaan.

De Franse trainer heeft zich geen moment beziggehouden met zijn mogelijke ontslag. "Ik zal nooit de Sir Alex Ferguson van Real Madrid worden", reageerde de trainer van De Koninklijke na de wedstrijd. "Ik wil genieten van wat ik doe. Ik weet niet hoe lang ik hier blijf, dat is niet iets waar ik over nadenk. Ik bekijk het van dag tot dag en realiseer me hoe blij ik mag zijn dat ik bij deze club werk."

Zidane is bezig aan zijn tweede periode als trainer van Real Madrid. Vanwege de tegenvallende resultaten staat hij flink onder druk. "Ik geniet. Ook tijdens de moeilijke momenten, niet alleen wanneer we winnen. Ik ben hier al een tijdje en wil nog wel even blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen