Huntelaar: "Enorm teleurstellend, maar we verdienden het niet"

10 december 2020, 08:35

Klaas-Jan Huntelaar baalt flink van de uitschakeling van Ajax in de Champions League. De Amsterdammers moesten woensdag winnen van Atalanta om door te stoten naar de laatste zestien, maar gingen met 0-1 onderuit. "Het is enorm teleurstellend voor ons", treurt de ervaren spits.

Ajax beet zich stuk op de stugge Italianen, die in de slotfase zelf toesloegen. "We wilden door in de Champions League, maar dat is niet gelukt. Het was vandaag een lastige wedstrijd en we hebben het ook niet verdiend", aldus Huntelaar tegen Veronica Inside. "Atalanta verdedigde goed, met vijf op een lijn en soms werden het vier als een back doorschoof. Ze hielden ons telkens voor zich."

Lees ookUitschakeling kost Ajax bonus van bijna tien miljoen euro

Ajax creëerde vrij weinig mogelijkheden, al kreeg Davy Klaassen een kwartier voor tijd nog wel een grote kans om de 1-0 te maken. "We hebben één goede kans gehad", doelt Huntelaar op de poging van Klaassen. "Ze konden het spelletje zo spelen dat zij wachtten op een kansje. Na de rode kaart namen we iets meer risico en kregen zij een open kans. Verder hebben zij eigenlijk ook weinig kansen gehad."

Huntelaar kwam na een uur binnen de lijnen en was betrokken bij een moment waarop Ajax een penalty claimde. "Ik wilde eigenlijk schieten en iemand liep in mijn rug", zegt Huntelaar, die het moeilijk vindt om aan te geven of het ook daadwerkelijk een strafschop was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen