Atlético overwintert; Bayern verslaat Lokomotiv

9 december 2020, 22:54

Atlético Madrid heeft zich in de slotwedstrijd van de Champions League-groepsfase verzekerd van een plek bij de laatste zestien. Daarvoor hadden Los Rojiblancos genoeg aan een punt tegen Red Bull Salzburg, maar daar ging de ploeg overheen: het boekte een 0-2 overwinning. Red Bull Salzburg pakt nog wel het Europa League-ticket, omdat Lokomotiv Moskou met 2-0 onderuit ging op bezoek bij Bayern München

Het Champions League-seizoen van Atlético Madrid was vooralsnog teleurstellend te noemen. Waar de ploeg in La Liga momenteel de koppositie bezet, wist het in het miljardenbal pas één keer te winnen (thuis tegen Red Bull Salzburg, 3-2). Het was uiteindelijk Mario Hermoso die na 39 minuten uit een vrije trap de openingstreffer binnen kopte. Een gunstige tussenstand, want de Oostenrijkers hadden nu twee goals nodig om over Atlético heen te klimmen op de ranglijst. Die goals bleven uit en in de slotfase viel zelfs de tweede voor de Madrilenen. Yannick Carrasco schoot uit een voorzet hard binnen en hielp Atlético aan een plek bij de laatste zestien.

Bayern schiet Lokomotiv Europa uit

De nederlaag van Salzburg betekende dat Lokomotiv Moskou kans maakte om het Europa League-ticket in groep A op te eisen, maar daarvoor had het de lastige taak moeten volbrengen om te winnen van Bayern München. In plaats daarvan werd het 'gewoon' 2-0 voor der Rekordmeister. Zonder topscorer Robert Lewandowski duurde het even voor de ploeg tot scoren kwam, maar uiteindelijk zorgden Niklas Süle en reservespits Maxim Choupo-Moting voor de doelpunten. Bayern was al zeker van de groepswinst, maar blijft daar bovenop ook ongeslagen in groep A, met vijf overwinningen en één gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen