De Roon trots: "Speelden voor het eerst op z'n Italiaans"

9 december 2020, 22:16   Bijgewerkt: 9 december 2020, 22:22

Marten de Roon is dolblij met de 0-1 zege die zijn Atalanta boekte op bezoek bij Ajax. De drie punten hielpen de Italianen aan een plek in de volgende ronde van de Champions League. Meer dan ooit stond het resultaat voorop bij de sensatieploeg, die voor de tweede keer op rij overwintert in het miljoenenbal.

"Wij hadden aan een gelijkspel genoeg, dus vonden het niet erg om de bal aan de achterste linie van Ajax te geven", doelt De Roon voor de camera van SBS 6 op Perr Schuurs en Lisandro Martínez. "Misschien speelden we wel voor het eerst op z'n Italiaans, het resultaat. We speelden veel minder aanvallend dan normaal. Dat is bij ons ook wel regelmatig de valkuil geweest." De Roon en consorten hielden achterin de boel gesloten. "Dat lukt ons niet vaak."

In de kleedkamer van de Italianen werd een bescheiden feestje gevierd. "Ja, er was inderdaad wel wat ontlading. Dat mag ook wel, haha." Atalanta beleefde een bewogen week, met een knallende ruzie tussen aanvoerder Papu Gomez en trainer Gian Piero Gasperini. "Of ik verwacht dat hij morgen ontslagen is? Nee, haha. Dat zou ik wel heel gek vinden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen