Neymar hint op langer verblijf én contractverlenging bij PSG

9 december 2020, 21:17   Bijgewerkt: 9 december 2020, 21:23

Met een hattrick was Neymar van grote waarde voor Paris Saint-Germain, dat met een 5-1 zege op Istanbul Basaksehir groepswinnaar werd in de Champions League. De wedstrijd werd dinsdagavond gestaakt wegens racisme van de vierde man richting Basaksehir-assistent Pierre Webó, maar dat bracht PSG niet in de war.

De Braziliaanse steraanvaller tekende in Parijs voor de 1-0, 2-0 én 4-0. Na afloop sprak hij met RMC Sport over zijn toekomst, nadat hij de voorbije weken meermaals aan een transfer werd gelinkt. "Ik ben heel blij in Parijs. Ik ben blij met de club, met mijn teamgenoten... Het idee om te vertrekken is nooit in mijn hoofd opgekomen", aldus de buitenspeler.

Het contract van Neymar loopt af in de zomer van 2022. "We moeten daarover praten, we hebben een goede band", doelt Neymar op de directie. Ik ben erg gelukkig, we zullen zien wat er gebeurt in de toekomst." Neymar speelt sinds 2017 voor Paris Saint-Germain, waar hij driemaal op rij landskampioen werd. Hij werd voor 222 miljoen euro overgenomen van FC Barcelona.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen