Midtjylland pakt punt tegen Liverpool in slotwedstrijd

9 december 2020, 20:55   Bijgewerkt: 9 december 2020, 21:00

FC Midtjylland heeft vanavond in de laatste wedstrijd van de groepsfase van de Champions League nog een tweede punt weten te pakken. Het al geplaatste Liverpool kwam in Denemarken niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Doelman Caoimhin Kelleher die tot dusver indruk maakt als vervanger van de geblesseerde Alisson Becker, kreeg uit een strafschop zijn eerste tegentreffer te verwerken.

Het leek een ander soort wedstrijd te worden toen Mo Salah al binnen een minuut de 0-1 binnen had liggen. Het vervolg viel echter tegen. Pas na een uur spelen viel de tweede treffer, toen FC Midtjylland een strafschop kreeg. Alexander Scholz benutte deze en bezorgde Kelleher zijn eerste tegendoelpunt sinds hij vorige week tegen Ajax plotseling onder de lat mocht verschijnen. Het zou bij 1-1 blijven, want een tweede treffer van Scholz werd even later door de VAR afgekeurd. Ook Takumi Minamino dacht zich matchwinner te mogen noemen, maar ook hij had buitenspel gestaan.

Het bleef dus 1-1 in een duel dat sowieso al niet echt meer ergens om ging. Liverpool was met dertien punten al zeker van de groepswinst, ongeacht de uitslag bij Ajax tegen Atalanta. FC Midtjylland wist al dat het als laatste zou eindigen, maar mag er in een loodzware poule in ieder geval nog een tweede punt bij optellen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen