Cristiano Ronaldo looft Messi: "Altijd een goede relatie gehad"

9 december 2020, 10:50

Cristiano Ronaldo heeft het opgenomen voor Lionel Messi. De Portugese superster van Juventus werd na de 0-3 zege op FC Barcelona gevraagd naar de prestaties van de Argentijn. "Hij doet nog altijd zijn best voor zijn ploeg en het nationale team en ik voor de mijne", aldus Ronaldo over de werkethiek van zijn rivaal, die daarop bekritiseerd wordt. 

Dat vertelde hij tegenover El Mundo Deportivo. "Ik heb altijd een goed relatie met Messi gehad", beweert Ronaldo. "We hebben veertien jaar de podiums gedeeld en ik heb hem nooit als rivaal gezien. We hebben het altijd goed kunnen vinden met elkaar en als je dat aan hem vraagt, krijg je hetzelfde antwoord."

Over Messi's situatie bij FC Barcelona was Ronaldo ook duidelijk. "Barcelona maakt een slechte periode door, maar dat hebben alle teams weleens. Ik ben er zeker van dat ze hier uiteindelijk uitkomen en dan heeft FC Barcelona nog steeds een uitstekend team", vond Ronaldo, die ook gevraagd werd of de penalty die hij versierde voor de 0-1 terecht was. "Lastig, maar als de scheidsrechter hem geeft, is het een strafschop. En als je drie doelpunten maakt in Camp Nou, is er geen twijfel over wie er verdiende om te winnen."

En dus eindigt Ronaldo met Juventus bovenaan de poule van de Champions League. "Daar zijn we heel erg blij mee. We wisten dat het bijna een onmogelijke opdracht was, maar we speelden heel goed. De sleutel was een sterke start en dat lukte met de 0-2 binnen het half uur. Dit geeft ons vertrouwen na een mindere periode."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen