Sinisterra, Linssen én Fer in wedstrijdselectie Feyenoord

Sinisterra, Linssen én Fer in wedstrijdselectie Feyenoord

9 december 2020 – Feyenoord heeft goed nieuws gekregen voor de cruciale ontmoeting in de Europa League tegen Wolfsberger AC. Vanuit de ziekenboeg keren Luis Sinisterra, Bryan Linssen én Leroy Fer terug in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers. De verwachting is zeker niet dat het drietal in de basis kan beginnen bij Dick Advocaat, maar een opsteker is het zeker.

Voor Sinisterra lonken namelijk zijn eerste speelminuten sinds hij uitviel met een zware blessure tegen PEC Zwolle. De Colombiaan zorgt voor de dreiging en diepgang die node worden gemist in De Kuip, al zal hij hoogstens kunnen invallen. Hoe fit Fer is, is niet bekend. De ervaren middenvelder kampte ook met een spierblessure, die hij opliep tegen Sparta Rotterdam in oktober.

Linssen, die afgelopen weekend na zijn hamstringblessure waarmee hij tegen Dinamo Zagreb uitviel ontbrak tegen Heracles Almelo, is eveneens weer fit genoeg om mee te reizen naar Oostenrijk en zit ook in de selectie. Afgelopen donderdag liep hij een hamstringblessure op, maar de ernst daarvan valt dus relatief mee.

In Oostenrijk móét er donderdagavond gewonnen worden door Feyenoord, omdat de Rotterdammers alleen dan overwinteren in de Europa League. Mede door liefst drie penalty's tegen ging Feyenoord in eigen huis met 1-4 onderuit tegen de Oostenrijkers.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021