'Ten Hag kiest voor Tadic als spits, Blind 'gewoon' fit'

9 december 2020, 07:54   Bijgewerkt: 9 december 2020, 12:00

Ajax-trainer Erik ten Hag kiest vermoedelijk voor Dusan Tadic in de spits tegen Atalanta Bergamo. De oefenmeester, die waarschijnlijk wel kan beschikken over twijfelgevallen Daley Blind, Noussair Mazraoui en David Neres, laat anders dan Italië Zakaria Labyad woensdagavond achter de spitsen starten, waardoor Lassina Traoré vanaf de bank begint in het cruciale duel.

Dat verwacht het Algemeen Dagblad althans over de opstelling van de Amsterdammers tegen Atalanta Bergamo. De ochtendkrant verwacht alle twijfelgevallen van de partij bij Ajax, waardoor de achterhoede met Mazraoui, Perr Schuurs, Blind en Nicolas Tagliafico weinig verrassingen kent. Ook het middenveld staat zoals het de laatste tijd vermoedelijk stond.

In Bergamo koos Ten Hag nog voor een ultra aanvallende opstelling, die halverwege al voor een 0-2 voorsprong zorgde. Ditmaal kiest de coach dus vermoedelijk voor net als tegen Liverpool Braziliaanse vleugels, met Neres – mits weer fit – en Antony en Tadic als diepste spits. Traoré, wiens inzetbaarheid nog twijfelachtig is, begint in dat geval op de bank.

Om in het miljardenbal te overwinteren, moeten de Amsterdammers vanavond winnen van Atalanta. Ajax verloor afgelopen weekend onverwacht van FC Twente, maar Erik ten Hag is er nog altijd van overtuigd dat zijn ploeg in goede vorm verkeert. Dat is ook wel nodig om de laatste zestien van de Champions League te bereiken.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch, Labyad; Neres, Tadic, Antony

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen