Krasnodar en Vilhena pakken punt bij Chelsea, Sevilla wint

8 december 2020, 23:14

Het al geplaatste Chelsea kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen het FK Krasnodar van Tonny Vilhena. De oud-Feyenoorder speelde het hele duel tegen de Londenaren, waar de nodige spelers rust kregen en Hakim Ziyech ontbrak door een hamstringblessure. Het andere duel in Groep E werd gewonnen door Sevilla, met Oussama Idrissi en Karim Rekik in de basis.

Op Stamford Bridge kwam FK Krasnodar, dat na de winterstop in de Europa League zal gaan uitkomen, zelfs op voorsprong. Remy Cabella scoorde na ruim twintig minuten op aangeven van Viktor Claesson. Lang konden de Russen echter niet genieten van die voorsprong, want vier minuten later was het alweer gelijk. Chelsea kreeg een strafschop, die met het kenmerkende hupje werd benut door Jorginho. Trainer Frank Lampard gaf de in vorm zijnde Olivier Giroud rust en ook Timo Werner, N'Golo Kante en Kurt Zouma zaten op de bank. Verder dan 1-1 kwam Chelsea niet, maar groepswinnaar is het wel.

Rennes – Sevilla 1-3

Het Franse Rennes hoopte met minstens één zege de groepsfase te verlaten, maar dat was ze niet gegeven. Sevilla, met Oussama Idrissi en Karim Rekik in de basis en Luuk de Jong de hele wedstrijd op de bank, won met 1-3. De eerste treffer van de Spanjaarden was een pareltje, want Jules Koundé knalde op aangeven van Idrissi heerlijk raak. Vlak voor rust én het eindsignaal maakte En-Nesyri de tweede en derde treffer, waarna Rutter via een benutte strafschop nog wat terugdeed. Sevilla gaat als nummer twee door naar de volgende ronde, Rennes is klaar in Europa. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen