Zidane denkt niet aan ontslag: "Alleen met de wedstrijd bezig"

8 december 2020, 16:06   Bijgewerkt: 8 december 2020, 16:23

Bij Real Madrid gaan de dingen dit seizoen nog niet hoe ze horen te gaan. In La Liga zijn de bovenste plaatsen nog iets uit zicht, maar vooral zorgwekkend is dat het nog allesbehalve zeker is van overwintering in de Champions League. Woensdagavond moet er tegen Borussia Mönchengladbach gewonnen worden om zeker te zijn van een plaats bij de laatste zestien van het toernooi.

"Het is belangrijk, maar dat weten we", zei trainer Zinédine Zidane woensdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het cruciale Champions League-duel. "We weten wat we willen doen doen: drie punten pakken en als eerste eindigen in de groep. Dat is het enige waar we mee bezig zijn. Het is een geweldige kans om te laten zien wat voor team we zijn."

Al geregeld stond zijn eigen functie bij Real Madrid dit seizoen ter discussie. Mocht Real Madrid er niet in slagen te overwinteren, zal de druk op hem dan ook alleen maar toenemen. "De Fransman is daar zelf niet mee bezig. "Ik ga daar niet op in. Wat voor mij belangrijk is, is nadenken over de wedstrijd. De club zal uiteindelijk doen wat ze moeten doen."

Real Madrid staat in groep B op de derde plaats met zeven punten, evenveel als Shaktar Donetsk, dat bij een gelijke stand op onderling resultaat boven De Koninklijke zou eindigen. De Madrilenen staan echter slechts één punt achter koploper Borussia Mönchengladbach, dus een overwinning op die club morgenavond zou hoe dan ook overwintering betekenen. Mocht Real echter verliezen en Inter (nummer vier met vijf punten) winnen van Shakhtar, dan kan het zelfs Europa League-voetbal nog mislopen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen