Raiola vergelijkt Haaland met Ibrahimovic en De Schreeuw

8 december 2020, 09:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Met Erling Haaland in zijn klantenbestand heeft Mino Raiola goud in handen. Op twintigjarige leeftijd is de Noor al een van de beste spitsen ter wereld. De Golden Boy heeft een grote toekomst voor zich, wat Raiola zich terdege realiseert.

In een interview met Tuttosport praat Raiola honderduit over het Noorse pareltje, dit seizoen al goed voor zeventien goals in veertien wedstrijden voor Borussia Dortmund. "Haaland is net zoals Zlatan Ibrahimovic toen hij 20 was. Ole Gunnar Solskjaer is een goede kerel, maar hij zou fout toen hij zei dat Erling net zoals Lukaku is. Het zou beter zijn als Solskjaer nadenkt over een manier om Paul Pogba als een kampioen te laten spelen, in plaats van praten over Haaland", aldus de flamboyante belangenbehartiger.

Raiola vergelijkt Haaland eveneens De Schreeuw, een schilderij van Edvard Munch. "Net als De Schreeuw veroorzaakt hij angst, bij verdedigers. Hij belde me op nadat hij in minuut 85 was gewisseld (ruim twee weken geleden tegen Hertha BSC, red.). Hij had vier keer gescoord en wilde nog een doelpunt maken. Hij was woedend. Hij wil altijd de beste zijn, ook als het om een potje dammen gaat."

Het gerucht doet de ronde dat in het contract van Haaland bij Borussia Dortmund een afkoopclausule staat. "Daar kan ik niet over praten. De geruchten dat Real Madrid hem wil? Die zijn niet nieuw voor mij, maar hij is erg blij bij Borussia Dortmund. Erling wil de Champions League winnen. Als hij de club verlaat, dan is dat voor zijn ambitie en niet voor geld."

Lees ookRaiola kraakhelder: "Het is over voor Pogba bij United"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen