Gouweleeuw en Augsburg onderuit tegen Hoffenheim

Gouweleeuw en Augsburg onderuit tegen Hoffenheim

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 december 2020 – TSG Hoffenheim is erin geslaagd de slechte reeks van de laatste weken achter zich te laten. De Duitse middenmoter won het duel met directe concurrent FC Augsburg uiteindelijk zonder al te veel problemen: 3-1. Jeffrey Gouweleeuw droeg opnieuw de aanvoerdersband bij Augsburg.

De ex-verdediger van SC Heerenveen stond negentig minuten in de basis en kon niet voorkomen dat Hoffenheim via Ilhas Bebou en twee treffers van Florian Grillitsch uiteindelijk naar de 3-1 zege uitliep. Met een rake kopbal bracht Daniel Cagliuri zijn ploeg na een halfuur spelen nog op gelijke hoogte. Daarmee kon hij zijn ploeg uiteindelijk niet aan punten helpen.

Na de 4-1 zege op landskampioen Bayern München op speeldag twee lukte het Hoffenheim niet meer om een zege te boeken. Daardoor zakte de ploeg van de vorig jaar ontslagen Alfred Schreuder steeds dieper af op de Duitse ranglijst. De overwinning op Augsburg geeft wat lucht en hielp Hoffenheim naar de tiende plaats. Melayro Bogarde bleef bij de thuisploeg op de bank.

gerelateerd