'Gosens test vals positief, maar moet wachten op papieren'

7 december 2020, 16:15   Bijgewerkt: 7 december 2020, 16:20

Robin Gosens is momenteel beland in een achtbaan vol ontwikkelingen. De linksachter van Atalanta leek het cruciale Champions League-duel met Ajax te moeten missen nadat hij positief testte op corona, maar dat bleek niet te kloppen. Desondanks is de kans aanwezig dat Atalanta alsnog niet kan beschikken over de oud-speler van onder meer Heracles Almelo.

Zijn vals-positieve test moet echter eerst nog definitief worden bewezen voordat hij daadwerkelijk richting Amsterdam kan reizen. Volgens diverse Italiaanse media zijn Atalanta en Gosens in een race tegen de klok verwikkeld om de papieren op orde te krijgen. Gosens heeft na zijn vals-positieve test een certificaat nodig om in het vliegtuig te mogen stappen. De winnaar van het duel plaatst zich voor de volgende ronde van de Champions League. Atalanta heeft bovendien aan een remise genoeg.

Meer duidelijkheid over de selectie is er bij Manchester United, dat eveneens een cruciale wedstrijd speelt tegen RB Leipzig. Coach Ole Gunnar Solskjaer kan in het Nederlandse onderonsje tussen Donny van de Beek en Justin Kluivert geen beroep doen op twee belangrijke spelers. Aanvallers Edinson Cavani en Anthony Martial zijn door blessureleed niet van de partij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen