Touré en El Hankouri moeten twee duels brommen na rode kaart

7 december 2020, 15:51   Bijgewerkt: 7 december 2020, 15:57

Idrissa Touré (Vitesse) en Mohamed El Hankouri (FC Groningen) zijn beide voor twee duels geschorst. De middenvelder en aanvaller kregen afgelopen Eredivisie-weekend een directe rode kaart en zijn voor hun daden bestraft met een schorsing voor drie wedstrijden, waarvan één duel voorwaardelijk. Alle andere rode prenten van dit weekend zijn goed voor slechts één wedstrijd brommen.

Dat heeft de KNVB bekend gemaakt. Een verrassing was dat laatste echter niet, want zowel Bruno Martins Indi, Fredrik Midtsjø (beide AZ), Roy Gelmi (VVV-Venlo), Pol Llonch (Willem II), Sinan Bakis (Heraclces Almelo) en Adrián Dalmau (FC Utrecht) kregen allemaal rood na hun tweede gele kaart. Daarvoor staat automatisch één wedstrijd schorsing. Dat geldt ook voor VVV-captain Danny Post (31), die zijn alweer zijn vijfde gele kaart van dit seizoen kreeg voorgehouden.

Touré kreeg een directe rode kaart na een harde overtreding van achteren. De middenvelder bleef met zijn voet haken op de achillespees van zijn directe opponent en kon vertrekken. Invaller El Hankoure werd tegen AZ weggestuurd, omdat hij zich liet gelden bij een opstootje aan het einde van de wedstrijd, waarvoor ook Teun Koopmeiners een gele kaart kreeg. Beide heren, Touré en El Hankouri, moeten voor hun actie dus twee duels boeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen