Bosz blijft ongeslagen: "Ik ben ongelooflijk blij met dit resultaat"

7 december 2020, 10:58   Bijgewerkt: 7 december 2020, 11:06

Peter Bosz heeft na tien wedstrijden in de Bundesliga nog altijd niet verloren met zijn Bayer Leverkusen. Zondagavond werd ook de uitwedstrijd bij hekkensluiter Schalke 04 winnend afgesloten: 0-3. Dat zorgt als vanzelfsprekend voor tevredenheid bij de Nederlander, zo liet hij na afloop weten.

Bayer won in Gelsenkirchen overtuigend door treffers van Julian Baumgartlinger en Patrik Schick en een eigen doelpunt van Schalke-verdediger Malick Thiaw. "Het was vandaag zeker niet gemakkelijk. We hebben de wedstrijd gecontroleerd, maar zeker niet gedomineerd. In de rust hadden we wel al een grotere voorsprong moeten hebben. Maar ik ben ongelooflijk blij met dit resultaat. Schalke heeft goed verdedigd."

De manschappen van Bosz hebben al 22 punten verzameld en staan een puntje achter koploper Bayern München. Toch blijft de oefenmeester kritisch. "We hebben veel grote kansen gehad en die moeten we beter benutten. Maar als je met 0-3 wint bij Schalke, kun je het team natuurlijk geen verwijten maken. De wedstrijd was zeker niet zo gemakkelijk als de uitslag misschien doet vermoeden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen