'Ten Hag heeft Mazraoui terug voor CL-treffen met Atalanta'

7 december 2020, 07:57

Noussair Mazraoui lijkt fit genoeg te zijn om aanstaande woensdag met Ajax aan te treden in de Champions League. De rechtsback liet de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen FC Twente schieten vanwege overbelasting, maar maakt volgens het Algemeen Dagblad tegen Atalanta alweer zijn rentree.

Dat is goed nieuws voor trainer Erik ten Hag, die zijn elftal zaterdagavond in eigen stadion pijnlijk onderuit zag gaan tegen FC Twente: 1-2. Door de afwezigheid van Marzaoui stond Sean Klaiber in de basis. Ajax moet woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA winnen van Atalanta om de volgende ronde van de Champions League te bereiken. Bij ieder ander resultaat moeten de Amsterdammers genoegen nemen met de Europa League.

De kans dat David Neres van de partij is, is bijzonder klein. De Braziliaan raakte vorige week op bezoek bij Liverpool geblesseerd aan zijn onderbeen en moest het treffen met Twente ook noodgedwongen laten schieten. Perr Schuurs, Nicolás Tagliafico en Lassina Traoré werden in dat duel met de Tukkers vroegtijdig naar de kant gehaald, al is de verwachting dat zij alledrie gewoon kunnen spelen. Ajax en Atalanta trappen woensdag om 18:55u af in Amsterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen