Woede na 'collectieve wanprestatie' NAC: "Krijgen kutgoal tegen"

6 december 2020, 23:28   Bijgewerkt: 10 december 2020, 12:29

NAC Breda heeft zichzelf met een 0-1 thuisnederlaag tegen FC Dordrecht voor schut gezet. De Bredanaars verloren de aansluiting met de top en zagen Dordrecht de drie punten pakken. Bij NAC was de ontsteltenis na afloop groot.

Coach Maurice Steijn was vol onbeschroomd na de dramatisch verlopen wedstrijd. "Een vreselijke avond, een collectieve wanprestatie. Van de spelers en de technische staf. We zijn met z'n allen verantwoordelijk", zei hij na afloop in gesprek met BN De Stem. "Ik als eerste, omdat ik deze elf spelers het vertrouwen geef en die hebben het niet gebracht." Toch kon hij ook niet blij zijn met het vertoon van zijn elftal. "De meest simpele dingen gaan fout. Tactisch is het niet heel veel wat we vragen, maar blijkbaar is het toch te moeilijk."

Ook Nick Olij was woedend na afloop. "Deze komt heel hard aan. We moeten gewoon slim zijn, maar krijgen in de 94ste minuut een kutgoal tegen. Hier ben ik echt heel erg boos om. Als je geen kansen afmaakt, ga je niet winnen. Het is gewoon vreselijk", zei de sluitpost voor de camera van Omroep Brabant. "Over de titel wil Olij even niet spreken. "Dit soort wedstrijden moet je gaan winnen als je mee wil doen om promotie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen