Ihattaren: "Kippenvel dat ik weer eens mocht beginnen"

6 december 2020, 21:17   Bijgewerkt: 6 december 2020, 21:22

Na meer dan een maand had Mohamed Ihattaren eindelijk weer eens een basisplaats bij PSV in het duel met sc Heerenveen (2-2). De middenvelder speelde een uur mee en zag de Eindhovenaren vervolgens de voorsprong verspelen om in blessuretijd toch nog langszij te komen voor een gelijkspel. Ihattaren was blij dat hij mocht starten en voelt dat hij fitter wordt. "Ik ben echt blij. Kippenvel ook dat ik weer mocht beginnen", zei hij tegen Voetbal International.

Ihattaren sukkelt al het hele seizoen met zijn fitheid en kreeg onlangs nog vrijaf voor de duels met PAOK Saloniki en Sparta Rotterdam. PSV-trainer Roger Schmidt gaf toen al aan dat het talent de tijd zou krijgen om terug te keren en dat was in Heerenveen dus het geval. "Ik kom uit een zware periode met veel ups-and-downs", werd hij geciteerd door VI. "Dat de trainer weer vertrouwen in me heeft en me speelminuten laat maken, daar ben ik heel blij mee en is voor mij heel belangrijk. Ik was er even een tijdje niet, maar ik voel me nu fitter. Ik train nu elke dag ook buiten de groep om en ik ben op weg terug naar de oude Mo. Ik ben heel blij met de hulp die ik daarbij krijg en ben ook blij dat de trainer me op het rechte pad heeft weten te houden."

Onlangs werd Ihattaren ook nog bekritiseerd, omdat hij 'te dik' zou zijn. Daar reageerde hij via social media op door een filmpje te plaatsen waarbij hij voor zichzelf traint, begeleidt door de tekst "Ik ga dik toch". Naar eigen zeggen is Ihattaren nu heel fit. "Als je nu op mijn buik slaat? Dan voel je alleen maar blokken", lachte hij. "De oude Mo komt heel snel terug en vandaag voelde ik die al een beetje. Dus oppassen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen