PSV met Dumfries en Ihattaren, weer geen Zahavi

6 december 2020, 16:02

PSV treedt vanmiddag om 16.45 uur aan tegen SC Heerenveen. Trainer Roger Schmidt kiest ervoor met zijn sterkste basiself aan te treden, nadat hij vorige week in het met 1-0 gewonnen thusiduel met Sparta liefst acht basisspelers rust besloot te geven. Dat betekent dat aanvoerder Denzel Dumfries weer zijn opwachting maakt.

Ook Mohamed Ihattaren staat in de basis. Hij is een van de door Schmidt genoemde 'halve tienen', samen met Mario Götze. Het aanvallend ingestelde duo wordt in de rug gesteund door de brekers Ibrahim Sangaré en Pablo Rosario. Het spitsenduo wordt gevormd door Donyell Malen en Cody Gakpo. Dat gaat opnieuw ten koste van Eran Zahavi, die plaatsneemt op de reservebank.

PSV kan met een overwinning in het spoor komen van Ajax, dat zaterdagavond een harde tik kreeg van FC Twente (1-2 nederlaag). Heerenveen hoopt met een zege juist de plek in de bovenste regionen te behouden. Trainer Johnny Jansen laat Siebe Dewaele terugkeren in zijn elftal. De middenvelder moest vorig weekend toekijken met een schorsing.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen