CL-speeltijd lonkt voor Van de Beek, ook Vormer is weer inzetbaar

6 december 2020, 12:54

Manchester United heeft komende week in de cruciale Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig wat personele problemen. Fred (geschorst) is er in elk geval niet bij, vermoedelijk ontbreken ook Edinson Cavani en Anthony Martial. Het aanvallende duo viel uit afgelopen weekend tegen West Ham United (1-3 zege) en speeltijd voor hen wordt dan ook niet verwacht. 

Manager Ole Gunnar Solskjaer had het vermoeden dat het duo niet hersteld is voor het cruciale treffen van komende dinsdagavond. Door al die personele problemen lonkt er speeltijd voor Donny van de Beek, ondanks dat hij afgelopen weekend al in de pauze werd gewisseld door Solskjaer. Een gelijkspel tegen RB Leipzig is genoeg voor behalen van de achtste finale van de Champions League, bij een nederlaag is het uitgeschakeld – zelfs als ook PSG onverhoopt verliest.

Vormer wel inzetbaar voor Club Brugge

Ruud Vormer is wel inzetbaar voor de cruciale wedstrijd tegen SS Lazio. De aanvoerder van Club Brugge viel in aanloop naar het duel met STVV uit met problemen aan zijn galblaas en werd naar het ziekenhuis vervoerd. Inmiddels is alles met behulp van medicatie weer verholpen volgens Het Nieuwsblad en kan Vormer in actie komen voor de Belgische topclub. Als het wint op bezoek bij SS Lazio, dan overwintert Club Brugge zelfs in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen