Feyenoord zonder Berghuis, Linssen afwezig en Spajic fit genoeg

6 december 2020, 11:05   Bijgewerkt: 6 december 2020, 12:12

Dick Advocaat geeft Steven Berghuis zondagmiddag in eigen huis tegen Heracles Almelo rust. De ervaren oefenmeester laat de captain van de Rotterdammers op de bank beginnen, terwijl Bryan Linssen helemaal ontbreekt in de selectie. Luciano Narsingh, Nicolai Jørgensen en João Carlos Teixeira vormen zodoende de voorste linie van de Rotterdammers.

Helemaal gek is de plek op de bank van Berghuis niet, want door alle afwezigen en de interlandperiode wordt de aanvoerder van Feyenoord flink belast en krijgt hij nooit rust. Met het cruciale duel in aanloop naar Wolfsberger AC in het vooruitzicht, geeft Advocaat hem rust. Dat moet Berghuis, die in een iets mindere periode verkeert, weer terugbrengen in de goede vorm.

Ook Lutsharel Geertruida staat niet in het elftal, waardoor Bart Nieuwkoop de rechtsback is. Linssen, die tegen Dinamo Zagreb uitviel met een hamstringblessure, is niet beschikbaar en ontbreekt in de selectie. Dat geldt ook voor Cristian Conteh, Justin BIjlow, Leroy Fer, Robert Bozenik, Ridgeciano Haps, Sven van Beek en Luis Sinisterra. Uros Spajic was een twijfelgeval, maar is wel inzetbaar. Bij Heracles Almelo keert keeper Janis Blaswich terug in het elftal na blessureleed. 

Opstelling Feyenoord: Marsman; Nieuwkoop, Spajic, Senesi, Malacia; Toornstra, Diemers, Kökcü; Narsingh, Jørgensen, Teixeira

Opstelling Heracles Almelo: Blaswich; Breukers, Rente, Pröpper, Knoester; Quagliata, Kiomourtzoglou, Schoof, Vloet; De La Torre, Bakis 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen